VALT JOBB

Medarbetare till säkerhet och kvalitet


Ansök här

Kort information om företaget

Ett internationellt transport- och logistikföretag som står inför en spännande utveckling och expansion på den svenska marknaden. De närmaste åren kommer att präglas av tillväxt. Företaget ägs av ett kapitalstarkt internationellt bolag.

Om tjänsten och våra förväntningar

För att stärka vår säkerhetsavdelning söker vi en medarbetare för underhåll och utveckling av kvalitetsprocesser i säkerhetssystemet.

Vi är ett företag som ständigt utvecklas och därför behöver vi kontinuerligt se över våra affärsprocesser för att säkerställa att vår höga säkerhetsnivå hålls. Personen vi söker måste kunna sätta sig in i verksamheten och ha en god förståelse för personalens vardag.

TX Logistik AB är certifierad som järnvägsoperatör i Sverige och Danmark. Vårt säkerhetssystem är utformat i enlighet med svensk och dansk lagstiftning på järnvägsområdet och denna lagstiftning kan korsrefereras till ISO 9001: 2015. Kunskap om järnvägsbranschen är därför en fördel, men inte ett krav. Vi prioriterar en logisk och systematisk person med erfarenhet av ledning- och kvalitetsprocesser.

Våra önskemål

  • Erfarenhet av ledning- och kvalitetsprocesser
  • Systematisk
  • God förståelse för praktisk ledning genom fungerande processer.
  • Riskbaserad strategi
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Gärna kunskap om järnväg

Anställningen är på heltid och tjänstgöringsort Helsingborg. Tjänsteresor kan förekomma.

Ansökan

Välkommen med din ansökan och CV via e-post till m.abrahamsson@txlogistik.eu

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta produktionschef Mats Abrahamsson på +46 733 588 109 eller säkerhetschef Lars Vang Jensen på +45 249 245 69.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2020. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Alla ansökningar kommer att behandlas konfidentiellt.

Helsingborg

TX Logistik

Ansök senast 2020-08-15


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp