VALT JOBB

Vi söker Arbetsledare till Drift & Underhåll Svealandsbanan!


Ansök här

Arbetar du inom järnväg idag och redo för nya utmaningar som ledare? Eller är du ledare och intresserad av en ny, spännande och ständigt växande bransch?

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven Arbetsledare inom el till våra drift och underhållskontrakt på Svealandsbanan och även delar av Mälarbanan med utgångspunkt på vår etablering i Eskilstuna. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. 

Vi erbjuder:
Hos oss blir du delaktig i ett drivet och sammansvetsat gäng, som drivs av att arbeta med tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning:
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschefen. Du har 6 tekniker i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet på trafikverkets anläggningar. Du leder genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och är inte rädd för att ta i när det behövs. Rollen har många kontaktytor, och under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med övriga arbetsledare, din platschef, underentreprenörer, leverantörer och beställare.  Arbete på nätter och helger samt beredskap i hemmet förekommer. Datorvana krävs då du kommer att arbeta i Trafikverkets datorprogram Ofelia, Bessy, Rufus, BIS och Optram.

Vem är du?

  • Vi ser att du har gymnasieutbildning inom el eller motsvarande, och innehar B körkort.
  • Du har en bakgrund som tekniker inom el med stort intresse för ledarskap alt. erfarenhet av ledarskap och brinnande intresse för tekniken.
  • För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse av ledarskap och personal och en vilja att vidareutveckla dig inom området.  
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare.      

Meriterande:

  • Erfarenhet från järnvägsbranschen och/eller tunnelbanan.
  • Utbildning inom ledarskap.
  • Tidigare arbetat som lagbas, eller i en ledande roll.

Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg. https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Region Öst, Eskilstuna.

Kontakt för frågor gällande tjänsten besvaras av Fredrik Edhborg, Platschef Svealandsbanan 010-480 56 61 eller Joakim Ahlström, Contract Manager, 010-480 56 30.  

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna  löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag  

Välkommen in med din ansökan!  

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Eskilstuna

Strukton

Ansök senast 2019-11-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp