VALT JOBB

Arbetsledare Bana till Underhåll Skåne


Ansök här

Arbetar du inom järnväg och intresserad av nya utmaningar som ledare?
Eller är du ledare inom t.ex. anläggning och redo för en ny, spännande framtidsbransch?

Då två kollegor nu gått vidare internt söker vi två nya drivna arbetsledare till vårt drift och underhållskontrakt i Skåne, medplacering i Malmö eller Ystad.
Tjänsten som arbetsledare för patrullen innebär ansvar för att säkerställa den dagliga driften och basunderhållet, så som att smörja växlar och röja vegetation etc. Gruppen utför även
egenkontroller och stöttar övrig produktion vid större jobb.
Som arbetsledare för bana har du ett helhetsansvar, även ekonomiskt, för din del av banan vilket omfattar både det fasta och rörliga underhållsarbetet samt ev. tilläggsarbeten. Du planerar arbeten och bokar resurser bl.a. från patrullen.

Tjänsterna avser tillsvidareanställning i ett omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet nattetid samt beredskap i hemmet kan förekomma.

Vi erbjuder:
Hos Chef Underhåll Skåne, Pernilla blir du delaktig i ett engagerat gäng, som drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål och brinner för infrastruktur. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.
 

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschefen. Du har ett antal tekniker i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet.
Du delta i teknik- och diverse samverkansmöten med kunden, där din tekniska kunskap ska inge förtroende och pålitlighet. Arbete i Trafikverkets datorprogram Ofelia, Bessy, Rufus, BIS förekommer dagligen.

 

Vem är du?

  • Vi ser att du har 3-7års erfarenhet av bygg/anläggning eller annan form av drift och underhåll med stort intresse för ledarskap alt. erfarenhet som arbetsledare eller lagbas inom relevant bransch med ett brinnande intresse för teknik.
  • Vi söker en spindel i nätet med stor förståelse för produktion, såsom att planera jobb, hantera personal, boka resurser, beställa material och ekonomiskt ansvar utifrån det.
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare.  
  • Av säkerhetsskäl behöver du behärska svenska samt engelska i tal och skrift.
  • Du innehar B körkort.
     

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av järnvägsbranschen, inom produktion eller från beställarsidan, samt om du har utbildning i BAM eller för tjänsten väsentlig juridik.

För att trivas i rollen bör du vara ihärdig, med en energi och engagemang för att hålla i alla trådar och samtidigt säkerställa kvalité på arbete och personalens välmående. För att nå uppsatta mål behöver du vara flexibel i samarbetet med övriga teknikslag, samt vara omdömesgill och uppvisa en bra moralisk kompass både vid hantering av interna samt externa kunder.

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse.*
Omfattning: Heltid.
Placering: Malmö eller Ystad.
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Chef Underhåll Skåne, Pernilla Merkenius, tel: 076-1152017.

  

Välkommen in med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Malmö eller Ystad

Strukton

Ansök senast 2020-06-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp