VALT JOBB

Projektledare Tunnel Lovö


Ansök här

Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi till samhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet. Vi sätter stort fokus på att slutföra våra projekt i tid, till rätt kostnad och med förväntat innehåll. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten E4 Förbifart Stockholm, Ostlänken och Västlänken.

Gillar du att arbeta i komplexa anläggningsprojekt? Vill du ta chansen att tidigt påverka organisation- och arbetsformer? Hos oss på Förbifart Stockholm kommer du att leda och utveckla delprojekt Tunnel Lovö. Till din hjälp finns en engagerad arbetsgrupp som värderar lagarbete, kunskap och driv. Du får en unik chans att leda en del av ett av Trafikverkets största pågående projekt. Om detta låter intressant och du vill ta ett nytt steg i din personliga utveckling, tveka inte att söka dig till oss!

Vår nuvarande projektledare ska gå i pension och vi söker en projektinriktad erfaren ledare som vill fortsätta driva och utveckla delprojekt Tunnel Lovö. Detta är ett av Sveriges största entreprenadprojekt och utgör en väsentlig del av Förbifart Stockholm. Projektet innehåller projektering, omfattande bergarbeten följt av mark- och betongarbeten. Platsen är på Lovö i närheten av världsarvet Drottningholm vilket gör att förståelse av frågor om omgivningspåverkan är centrala.

Förbifart Stockholm är en utpräglad projektorganisation som sätter projektens framdrift i centrum. I tillägg till projektmedarbetare finns stöd från centrala resurser som exempelvis jurister och teknikspecialister.

Som projektledare hanterar du strategiska frågor kring tunnelentreprenadens genomförande och ansvarar för att säkra framdrift i större operativa frågor. En viktig del av rollen är att leda, coacha och utveckla din arbetsgrupp på ca 30 personer.

Du deltar i ledningsgruppen för tunnelprojekten tillsammans med de andra projektledarna samt deltar i styrgrupp för samverkan. I tjänsten ingår även att företräda Trafikverket externt i dialog med kommun och myndigheter.

Vi söker dig som

• har en universitets- eller högskoleutbildning med teknisk inriktning eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig

• har många års erfarenhet som chef eller projektledare från anläggnings- eller gruvindustri

• har arbetslivserfarenhet från samhällspåverkande projekt

• har erfarenhet av standardavtal AB, ABT, ABK

• behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift samt har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av samarbete med utländska affärspartner.

Som ledare är du trygg i ditt ledarskap och skapar tillit, stabilitet och bygger förtroende med din erfarenhet och kommunikativa förmåga. Du drivs av att få människor att växa genom ett närvarande ledarskap som följer projektets utveckling. Du levererar resultat och driver samhällsutvecklingen framåt genom delaktighet och engagemang. Som ledare utmanar du, ifrågasätter och skapar en kultur som främjar ständiga förbättringar.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Poolia. Vid frågor; kontakta rekryteringskonsult May Molin, 072-0727081 may.molin@poolia.se. Din ansökan ska ha inkommit senast sista ansökningsdatum. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Solna

Trafikverket

Ansök senast 2019-04-06


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp