Projektledare jvg/väg (UH)

Vill du vara med och arbeta med ett av Sveriges mest komplexa järnvägsunderhållskontrakt? Vi söker dig som vill arbeta med underhållskontraktet för Värmland Dalsland-kontraktet.

I din befattning som projektledare ansvarar du för ett av våra sex underhållskontrakt. Du ansvarar för att driva och styra ditt kontrakt mot uppställda mål och leveranskvalitéer och du arbetar strukturerat med ditt projekt genom din projektgrupp. Ytterligare delar som är viktiga för en positiv framdrift är en förmåga att nå samverkan mellan parterna.

Självklart är du Trafikverkets representant vid möten och sammankomster. Det kan handla om att möta media såväl som andra aktörer på marknaden.

Beredskap ingår i tjänsten.

Vi söker en kunnig projektledare med stor erfarenhet av att driva och arbeta i stora komplexa projekt i en järnvägsmiljö. Du har erfarenhet av arbete i ledande ställning med ansvar för budget och ekonomisk uppföljning samt hög kompetens inom entreprenadjuridik och i upphandlingsfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet från drift och underhåll på järnväg och med det förmågan att förstå sammanhanget mellan kundernas krav och val av åtgärder i anläggningen.

Du har högskoleutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Du har lätt för att ta till dig och förstå kontraktstext samt styrande dokument. Dina datakunskaper är goda.

För att lyckas i rollen har du goda ledaregenskaper, du har en god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt. Du är strukturerad och har en stor initiativförmåga.

För arbetet krävs att du har körkort för personbil.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass.
Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Intervjuort är Göteborg eller Karlstad
Christer Ahlin, Enhetschef Tel: 010-123 2468 Mobil: 070-329 4765 Epost: christer.ahlin@trafikverket.se
Stefan Kratz, ST Tel: 010-124 1783 Mobil: Epost: stefan.kratz@trafikverket.se
Susanne Alemyr, Saco Tel: 010-123 3116 Mobil: 070-529 3206 Epost: susanne.alemyr@trafikverket.se
Urban Haglund, SEKO Tel: 010-124 1702 Mobil: Epost: urban.haglund@trafikverket.se

Sök jobbet