Annonsera era lediga järnvägsjobb

Järnvägsjobb drivs av Järnvägsentreprenörerna som arbetar hårt med att säkerställa kompetensförsörjningen i branschen, då detta är en av våra viktigaste frågor. Vi vet ju alla att kompetensbristen i framtiden kan bli ett stort problem för oss alla.

Järnvägsjobb.se ska vara vår mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare i branschen. Vi kommer att fortsätta arbetet att utveckla innehållet med aktuell information och marknadsföra oss mot arbetssökande.

Tyvärr kostar detta arbete mycket pengar, så vi har inte möjlighet att finansiera sidan helt själva utan tar därför ut en avgift av våra annonsörer

Intresserad av att annonsera? Kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se.

Annonsera ut lediga järnvägsjobb

Du kan annonsera ut dina lediga jobb på två sätt. Dels har du möjlighet att annonsera obegränsat för 25 000 kronor/år eller enstaka annonser för 3 000 kronor/styck. Enstaka annonser ligger får ligga tre månader som längst.

Köper du möjligheten att annonsera obegränsat antal annonser kan du få tillgång att publicera annonserna själv eller använda en xml-lösning. Annars mejlar du in dina annonser till webmaster@jarnvagsjobb.se.

Medlemmar i Järnvägsentreprenörerna annonserar gratis men om man väljer att använda xml-lösningen är man med och finansierar utvecklingen.

Intresserad av att annonsera? Kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se.

Bannerannonsering

Det finns också en möjlighet att annonser med banners på järnvägsjobb.se på följande sidor:

  • Startsidan
  • Lediga jobb
  • Yrken
  • Utbildningar
  • Miljöfrågor
  • Om järnvägsbranschen

Årskostnaden för banner på startsidan är 20 000 kronor, lediga jobb 15 000 kronor och övriga sidor 10 000 kronor. Skolor som annonserar ger vi 50 procents rabatt på alla priser.

Annonsformaten är 256 x 130 pixlar och 256 x 200 pixlar.

Intresserad av att annonsera? Kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se.